Välkommen till Ansia Badpark

Badparadis med massor av spännande vatten!

Säsongsjobb sommaren 2018

Klicka här för att ansöka: http://www.lycksele.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/

Ansia Badpark söker säsongsarbetare inför sommaren 2018. Tillsammans är vi ett härligt gäng som arbetar för att ge våra gäster högsta möjliga service med ett värdskap i världsklass.

Alla som jobbar på Badparken får utbildning i livräddning, HLR, värdskap samt hur de praktiska arbetsuppgifterna utförs. Har du erfarenhet av liknande arbete och/eller arbete inom turistnäringen är det meriterande. Övriga språkkunskaper utöver svenska är också meriterande. Krav är att du är simkunnig och har kunskaper om livräddning.

  • Serveringspersonal arbetar med att förbereda och servera mat från Badparkens meny av enklare maträtter, godis, glass och fika. Det ingår också att stå i serveringskassan och att hålla serveringen ren och fin.

Som serveringspersonal ska du vara minst 16 år. Du är ordningsam, noggrann, metodisk och stresstålig. Erfarenhet från liknande arbete och kassavana är meriterande.

  • Kassapersonal arbetar i entrékassan. Huvuduppgiften är att ta betalt av gästerna. Eftersom kassapersonalen är den första person gästen möter är värdskap och bemötande viktigt. Kassan är som Badparkens nav, dit vänder sig gäster som har frågor, inte bara om Badparken utan om hela Lycksele. I kassan säljs även olika tillbehör som simglasögon, solskydd, armpuffar m.m.

Som kassapersonal ska du vara minst 18 år. Du har god känsla för service och försäljning, är noggrann och van att lösa problem.

  • Badvärd arbetar ute i parken. Genom badbevakning hålls en hög nivå på säkerhet och trivsel. Badvärdar är Badparkens ansikte utåt i parken och en utmaning är att kombinera ett bra värdskap med en hög säkerhet. Om olyckan är framme kan en badvärds insats vara livsavgörande. Viss renhållning och städarbete ingår också i badvärdarnas arbetsuppgifter.

Som badvärd ska du vara minst 18 år. Du är livräddningskunnig, serviceinriktad och van att lösa problem och konflikter som uppstår.

Tveka inte att söka säsongsarbete på en av Lyckseles trevligaste arbetsplatser!

 

Vid frågor ring Simhallen 0950 – 10158, 16642, eller kom in på Simhallen.

Alla skall trivas på Ansia Badpark

På gång i parken